WTTR | Mod-Admin Alımları Hakkında Her Şey

Türkiye'nin en büyük War Thunder oyuncu topluluğu War Thunder Türkiye'de yetki sahibi olup yönetime katılmak neyi gerektirir, yetkililerin sorumlulukları nedir ve alımlar ne durumda?

Her şeyden önce, "Öh! Bu ne böyle!" diyecekler için, WTTR ekibi olarak, aileye dahil olan herkese mümkün olan en kaliteli ortamı sunabilmek için titiz bir çalışma yürütmekteyiz. 😊

Şimdi buyurun, detaylarıyla cevapları alalım. 😊

Facebook grubuna yetkili alımları:

 ♦ Moderatör: Yönetimin güvenebileceği, grupta aktif, oyuna dair bilgisi yüksek (100lv şart), sakin bir kişiliğe sahip ve insanlarla iletişim kurmada sorun yaşamayan, anlayışlı, yardımsever, adil ve grupta herhangi bir sebepten ötürü cezası bulunmayan üyelere yönetim tarafından teklif sunulmakta olup, moderatör alımı yapılacağına dair herhangi bir paylaşım yapılmamaktadır.

 ♣ Grup Yöneticisi 
Moderatörlüğü süresince herhangi bir sorun yaşamamış yetkililerde bu terfi için geriye kalan tek aşama güven konusudur. 😋

_________________________________________________________________________________

Discord sunucusuna yetkili alımları:

 ♦ Discord Moderatörü 
Discord sunucusunda aktif, Discord kullanmasını bilen, güvenilir, oyuna dair bilgisi yüksek (100lv şart), sakin bir kişiliğe sahip ve insanlarla iletişim kurmada sorun yaşamayan, anlayışlı, sesli sohbete katılabilecek, yardımsever, adil ve grupta herhangi bir sebepten ötürü cezası bulunmayan üyeler moderatör alımlarının açık olduğunda yapılacak bilgilendirmeler doğrultusunda kullanılan bot komutları ile yönetime aday olabilirler. Daha sonra bir süre Test Moderatör yetkisinin ardından, bir sorun yaşanmadığı takdirde Discord Moderatör'e terfisi yapılmaktadır. Moderatör alımlarının açık olup olmadığını #botkontrol kanalında " !mod " komutu ile kontrol edebilirsiniz.

 ♦ Discord S. Moderatör 
Discord Moderatörlüğü süresince herhangi bir sorun yaşamamış Moderatörler, bir basamak daha yukarıya çıkartılarak Süper Moderatörlüğe terfi edilir.

  Discord Admin 
Discord sunucusu artık evinden farksız hale gelen Süper Moderatörler, zirveye bayrağı bu yetki ile dikerler. Discord Admin alımları grup yönetimi tarafından yapılmakta olup herhangi bir başvuru süreci işlememektedir. 

 ♣ WTTR Admin ve  ♦ WTTR Grup Moderatörü yetkileri Facebook yönetimindeki rolüne göre verilmektedir. Bu nedenle Discord Moderatörleri, WTTR Grup Moderatörü yetkisinin üzerindedir.

_________________________________________________________________________________

Sorumluluklar:

Grup
Grup Moderatörleri, gruba katılma isteklerini inceleyip onaylamak veya reddetmek, grup içerisindeki anlaşmazlıkları çözmek, kural dışı paylaşım ve yorumları kaldırmak, gerektiğinde arabulucu olmak durumundadır. Yönetime bildirimde bulunmadan ban yetkisini kullanmamalı, ekibi konu hakkında bilgilendirmelidir.

Grup Yöneticisi, grup yönetimiyle ilgili akla gelebilecek her işlemden sorumludur.

_________________________________________________________________________________

Discord
Discord Moderatörleri, sunucuya katılan yeni üyeleri karşılamak, kural dışı mesajları kaldırmak, kanalların amacı doğrultusunda kullanıldığını kontrol etmek, oyun hakkında sorulan sorulara mümkün olan en kısa sürede cevap vermek ve sunucuda aktif olmaya özen göstermekle sorumludur. Rutin olarak kontrol edilmesi gereken işlemler sunucuda yetki sahibi olduğunda görülebilir hale gelen bir kanalda listelenmiştir.

Discord Süper Moderatörü, moderatörlerden bir kademe daha yüksekte olup, aynı sorumlulukları yerine getirmenin dışında moderatörlerin denetimlerinden de sorumludur.

Discord Admin, tüm yetkililerden ve sunucuya dair her şeyden sorumludur.

WT Türkiye Admin, Eyvah eyvah... Discord'un tamamından sorumludur. 😂


"Çorbada tuzum olsun" diyip bize katılmak isteyenlere teşekkür eder, başarılar dileriz. 









Blogger tarafından desteklenmektedir.