Yeni Havaalanı Yok Etme Mekaniği!


:books: Bu rehber hasan-enes40 tarafından hazırlanmış, anlatımda ve yazımda düzenlemeler yapılarak tekrar paylaşılmıştır.

:bomber2: SİMÜLASYON MODUNDA HAVAALANI YOK ETME REHBERİ
War Thunder'da herkes bir an önce Tier V e gelip jet oynamak ister, bunu başarmanın bir alternatif yolu da simülatör muharebeler modunda bombardıman uçağı ile havalimanı imha etmektir.
Bu mod birkaç ay önce bazı değişikliklere uğradı ve artık bombalama mekaniği bambaşka bir hal aldı. Eskiden bombalar havaalanının neresine düşerse düşsün hasar verip yok etmenize yetiyordu. Ancak artık işler değişti. Yenilenen mekaniklere göre vurulması gereken belirli noktalar var. Hadi başlayalım!

:map: Öncelikle, haritada havaalanında 4 modül göreceksiniz. Bunlardan ikisi sağda, ikisi solda yer alıyor. Her modülün farklı bir işlevi var.
ÇADIRLAR
Bu modül havalimanının herhangi bir modülüne zarar geldiğinde orayı tamir eder.
PİST
Bu modül düşman takımın bu havalimanından spawn olnasını sağlar. Eğer bu modülü yok ederseniz haritada siyah bir kutucuk olur ve düşman o havalimanından spawn olamaz. Ancak eğer diğer modüller çalışır haldeyse onların özelliklerinden faydalanabilir.
HANGARLAR
Bu modül cephanenizi doldurmaya ve aracınızı tamir etmeye yarar. Bu modül yok edildiğinde tamir olamaz, ikmal yapamazsınız.


YAKIT 
Bu modül, iniş yapan uçaklara yakıt ikmali yapan modüldür. En son yok edilmesi tavsiye edilir. Küçük olduğu için vurulması zor olabilir.


:white_small_square: Simülasyon modunda havaalanı yok etmek oldukça güzel kazanç elde etmenizi sağlayacaktır. Daha efektif sonuç almak için iyi bir mürettebata ihtiyacınız olacak. Mürettebat konusunda detaylı bilgiyi #mürettebat_uçak kanalından edinebilirsiniz. 

:white_small_square: Bu rehber fikrini sunup hazırlayan hasan-enes40 arkadaşımıza teşekkür ederiz.

:pencil: Yazar: hasan-enes40 
:pencil2: Editör: «A» Daedra 👑
Blogger tarafından desteklenmektedir.