T29

T-29 

Ülke: Amerika
 Premium Araç 

Nasıl oynanmalı?

   Öncelikle güçlü 105 mm topunuz için en fazla 27 mermi alın. 15 adet T13, 10 adet t32 ve 2 adet t29e3( 12 adet t32 de olabilir) olacak şekilde maça girin.

   T29 ile 2 türlü taktik uygulanabilir:

   1-Ofansif Taktik seçip yanınızdaki tanklarla beraber düşmana doğru ilerleyin. Burada dikkat etmeniz gereken açık alanda fazla kalmadan ve yanlarınızı düşmana göstermemeye çalışmak olmalı. Çünkü sizi yanlayacak veya arkalayacak hızlı araçlar karşısında tek şansınız sadece 12,7 mm'lik makineli silahlarınız olacaktır.

   2-Defansif Taktik kullanmak bu tank için daha uygun bir taktik olacaktır. Eğimli arazilerde hulldown yaparak adeta bir sniper gibi uzaktan tankları avlayabilirsiniz. Düz arazilerde ise kaya ve benzeri objeleri kendinizi korumak için kullanıp uzaktaki hedeflere yine atışlarınızı yapabilirsiniz.

   Ayrıca size dalış yapan uçaklara karşı makineli silahlarınızı kullanmanızı tavsiye ederiz.

T29'a karşı nasıl oynanmalı?

   T29'un kısa olmayan dolum süresi size onu her açıdan 2-3 atışta avlayabilme imkanı verecektir. Hızlı ve topu güçsüz araçlarla bile bu sayede yandan vurabilme şansınız olur. Gövde yan alt plaka en zayıf yeridir. önceliğiniz mürettebatın ve mühimmatın olduğu yerler olsun. Eğer ağır bir tank kullanıyorsanız açık durumdaki bir t29'un ön tarafında zayıf noktalara(gövdedeki ön alt plaka ve gövde-taret birleşim yerleri) odaklanarak atış yaparsanız onu 1-2 atışta vurma şansınız yüksek olur. Taretine yandan ve arkadan yapacağınız atışların sekme ihtimali vardır. Bu yüzden ilk başta gövdeye atış yapmaya çalışın. Eğer size karşı Hulldown kullanan bir t29 görürseniz silahına, silahın üstündeki üst zırha veya kupola kısmına atış yapabilirsiniz. Fakat bu durumda tanka tek atma şansına her zaman sahip olamazsınız. T29'a asla size rahatça atış yapma imkanı vermeyin yoksa size ölümcül atışlar yapabilecektir.

 💬 Yazar: Lethe
Blogger tarafından desteklenmektedir.