Wyvern

Wyvern S4
Ülke: Büyük Britanya 
 Premium Araç 

Nasıl oynanmalı?

   Wyvern taşıma kapasitesi yüksek ve oldukça hızlı bir uçaktır. Bu özellikleri ona iki çeşit kullanım şansı sunuyor. Bunlardan ilki kara hedeflerine taarruz, diğeri ise avcılık.

Kara hedefi avı hakkında:

   Wyvern ile kara hedefi avlamak istediğiniz takdirde risk alacaksınız. Ağırlığınız güçlü bir silahınız olan hızınızı düşürecek, alçaktan gideceğiniz için daha savunmasız olacaksınız. Bu nedenle kara hedeflerine saldırmak istiyorsanız olabildiğince seri olmak zorundasınız. RP-3 roketlerini kuşanıp hafif koruganları vurarak bol miktarda para ve RP kazanabilirsiniz.

Avcı olarak kullanmak:

   Wyvern son derece güçlü 4 adet 20mm topa sahip. Üstelik bolca da cephane taşıyor. Sahip olduğu turboprop motoru sayesinde de son derece hızlı bir araç. Savaşın başında bu hızın verdiği avantajla olabildiğince tırmanın. Ardından sizden alçakta kalan her aracı kolayca avlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken hızınızı mümkün olduğunca korumak.

Wyvern'e karşı nasıl oynanmalı?

   Avcı rolünde oynayan bir Wyvern size kafayı takmışsa erken davranmalı ve vuruş mesafesine gelmeden önce dönerek hızını kaybetmesini sağlamalısınız. Düz koşuda Wyvern sizi yakalayabilecek güce sahip bir uçaktır ve üzerinize bol keseden harcayabileceği 1200 adet mermisi bulunuyor. Kendinizden emin değilseniz Wyvern ile head-on girmek sonunuz olabilir. Wyvern ile karşılaştığınızda ondan yüksekte iseniz BnZ yaparak ve  peşine takışarak vurabilirsiniz. Taarruz rolünde oynayan Wyvern'i vurmak son derece kolaydır. Yalnızca saldırın, hepsi bu.

 💬 Yazar: DaedraTR
Blogger tarafından desteklenmektedir.