Bf 109 G10



:diamonds: Bf 109 G10 :diamonds: :small_orange_diamond: BR: AB: 5.7 / RB: 5.3 / SİM: 5.3 :small_orange_diamond: BR'sindeki Başarı: (4/5) :small_orange_diamond: Karakteristik: Avcı :small_orange_diamond: Galibiyet Durumu: Değişken :small_orange_diamond: Tavsiye?: Avcı sevenler için biçilmiş kaftan :small_orange_diamond: Savaş Etkinliği/Kazanç: Yüksek :small_orange_diamond: Meşhur Özelliği: En iyi dönebilen Bf 109 olması :small_orange_diamond: Baş Düşmanlar: Tüm müttefik uçakları :white_large_square: Avantajlar / :black_large_square: Dezavantajlar :white_small_square: Çok iyi tırmanabildiği için kısa sürede yüksek irtifalara rahatça çıkabilir. :white_small_square: Cephane sayısı yeterli. Podlar ile bu sayıyı daha da yükseltebilirsiniz. :white_small_square: Bf 109 serisini bilmeyen biri bile bu uçağı rahatça oynayabilir. Oynaması çok rahat ve kolaydır. :white_small_square: Çevik bir uçaktır ve manevra yeteneği Bf 109 serisinde olan en iyi manevra yeteneğidir. :white_small_square: Kısa sürede bol puan toplayabilecek kapasitede bir uçaktır. Muharebe alanına daldıktan sonra seri seri öldürdüğünüz uçaklar ile ortalama olarak 2-3 ile üssünüze geri dönersiniz. :white_small_square: Enerji manevraları ile it dalaşında yenemiceğiniz uçak sayısı çok azdır. :black_small_square: Üst Br ' a düşünce F8f 1b gibi uçaklar ile kapışmak zor hale gelebiliyor çünkü genel olarak sizinle aynı irtifada oluyorlar ve ateş güçleri , yatay manevra gibi özellikleri birbirlerine yakın olduğu için size sıkıntı çıkarabiliyorlar.
:black_small_square:
Yakıtı su gibi içtiği için yakıtınıza her zaman dikkat etmelisiniz yoksa muharebe alanında yakıtınız bitebilir. :black_small_square: Stock haldeyken oynaması oldukça zordur.

:small_orange_diamond:OYNANIŞ:small_orange_diamond: Pod takın veya takmayın genel olarak yükselin. Sizden iyi dönen rakiplerinize BnZ (Dal-Çık) taktiğini uygulayın ve enerjinizi harcamamaya özen gösterin. Yüksek irtifa da kalarak uçağınızın avantajını sonuna kadar kullanmaya çalışın. Spitfire gibi düşman uçaklarına karşı enerji savaşına girin , F4U gibi uçaklara ise it dalaşı yaparak onları alt etmeye çalışın. Eğer mermilerinizi yeterli bir şekilde kullanırsanız bir maçtan çok fazla rakip alt ederek dönebilirsiniz.

Discord üzerinden AuryN tarafından paylaşılmıştır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.