He 177 A-5


:diamonds: He 177 A-5 :diamonds: :small_orange_diamond: BR: AB: 5.3 / RB: 5.3 / SİM: 5.3 :small_orange_diamond: BR'sindeki Başarı : (4/5) :small_orange_diamond: Karakteristik : Uzun menzilli bombardırman uçağı/Ağır Bombardıman Uçağı :small_orange_diamond: Galibiyet Durumu: Ortalama :small_orange_diamond: Tavsiye?: Hızlıca bombalayın ve geri dönün.
:small_orange_diamond: Savaş Etkinliği/Kazanç: Ortalama :small_orange_diamond: Meşhur Özelliği: Akıllı bombalar (Fritz X) , 1800 bomba ve toplam 6600Kg bomba alabilmesi :small_orange_diamond: Baş Düşmanlar: Bütün Önleme Uçakları :white_large_square: Avantajlar / :black_large_square: Dezavantajlar :white_small_square: Yüklü bomba değeri kendi brsinde en iyi değerde. :white_small_square: En hızlı bombardırman uçağıdır(5000 metre yükseklikte 350-360kmh). :white_small_square: Alman takımları genelde tırmandığı için ölmeniz zor . :white_small_square: 2 tane 1800 ve 6 tane 500kg yük ile tek başınıza 3 base alabilirsiniz. :white_small_square: Tamir masrafı kabul edilebilir aralıkta. :white_small_square: Dalarken dayanabildiği hıza sahip az az bombardıman uçaklarından biri olması(650kmh). :black_small_square: Motoru çabuk ısınır. :black_small_square: Uçak savunmasında kör nokta çok ve topları yetersizdir. :black_small_square: İniş yapmak çok zahmetlidir. :black_small_square: 2x1800 ile 6x500 bomba slotunda 2 1800 bombayı aynı anda attığı için boşa gitmiş oluyor. :black_small_square: Hasara toleransı düşüktür.

:small_orange_diamond:OYNANIŞ:small_orange_diamond: Doğduktan sonra ADG/WEP ile rakip üsslerine doğru uçun ve üsleri alın . 1 base için 2x1800 yada 3 tane 500kg yetiyor. Daha sonra hızla 650km hızı aşmayarak kendi havalimanınıza doğru giderek tamir olun ve tekrar kalkın yada maç kaybediliyorsa tamir sonrası J ye basın ve maçtan ayrılın.

Discord sunucusunda Bozbucak tarafından paylaşılmıştır.


Blogger tarafından desteklenmektedir.